Yleisilmailijoiden materiaalipankki kaikkien käytettävissä

Ilmailu - 20.05.2016

Tuoreimpana Trafin uusitulla Yleisilmailijalle-sivustolla on julkaistu PPL(A) ja LAPL(A) lentolupakirjojen viranomaiskokeisiin liittyvä kysymyspankki, joka otetaan käyttöön ilmailun viranomaiskokeissa kesäkuussa. Kysymyspankki on osa yleisilmailijan koulutusmateriaalipankkia, jonne on viranomaiskoekysymysten lisäksi koottu yleisilmailuun liittyvää koulutusmateriaalia ja ohjeistuksia, kuten esimerkiksi lentosääoppia harrasteilmailijoille ja UPL-opettajan opas. Materiaalit ovat vapaasti kaikkien hyödynnettävissä.

”Sekä kysymyspankki että muu sivulta löytyvä materiaali on tuotettu yhdessä alan toimijoiden kanssa. Taustalla on pyrkimys avoimuuteen sekä yhteistyön lisääminen eri toimijoiden välillä”, yleisilmailun koordinointitoiminnosta vastaava erityisasiantuntija Jani Hottola kertoo.

”Tämän vuoden alussa perustetun yleisilmailun koordinointitoiminnon yhtenä tarkoituksena on tehostaa yleisilmailuun liittyvää viestintää Trafin, harrastajien ja alan toimijoiden välillä. Tätä varten kokosimme yhteen paikkaan eli Trafin Yleisilmailijalle-sivustolle kaikki tärkeät tiedot yleisilmailusta ja siihen liittyvistä säädöksistä”, kertoo Hottola.

Yleisilmailijalle-sivusto löytyy osoitteesta www.trafi.fi/yleisilmailijalle.
Puhujapyynnöt ja palautteet yleisilmailun osalta www.trafi.fi/yleisilmailijalle/ota_yhteytta

Lisätietoja:
eritysasiantuntija Jani Hottola, jani.hottola@trafi.fi, p. 029 534 5295. Twitterissä @yleisilmailija