Liikennelabra mukana uudistamassa liikkumisen palveluita

Liikenteen tieto - 30.03.2017

Liikennelabran tavoitteena on edistää palveluja, jotka lisäävät liikkumisen sujuvuutta, ympäristöystävällisyyttä ja turvallisuutta.  Lisäksi Liikennelabra pyrkii auttamaan parhaansa mukaan liikkumista koskevissa lainsäädäntökysymyksissä sekä rahoituskanavien kartoittamisessa.

Uudenlaisiin ratkaisuihin pääseminen edellyttää ymmärrystä ja oppia puolin ja toisin sekä uusien asioiden yhdistelemistä olemassa oleviin rakenteisiin. Toimintaympäristön murroksessa tarvitsemme ennen kaikkea kannustavaa, tiivistä ja avoimuuteen tähtäävää yhteistyötä yritysten, julkishallinnon ja tutkimustahojen välillä.

Suomalainen huippuosaaminen liikkumisen palveluinnovaatioissa ja kokeiluissa pitää saada näkyvämmin esiin. Liikennelabra tarjoaa mielellään kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä uusille avauksille liikkumisen palveluissa. Uutiskirje, jota parhaillaan luet, on yksi sähköinen keinomme viestiä käynnissä olevista hankkeista Suomessa.

Haasta, ehdota ja ideoi!

Annathan meille palautetta Liikennelabran uutiskirjeestä. Myös kehitysideat ovat tervetulleita, jotta uutiskirjeestä olisi mahdollisimman paljon hyötyä lukijoillemme. Vastaa uutiskirjekyselyyn tästä.

Voit myös lähettää sähköpostia Noora Lähteelle (noora.lahde(a)trafi.fi) tai Anders Granfeltille(anders.granfelt(a)trafi.fi) tai labran postilaatikkoon liikennelabra@trafi.fi.

Ja seuraathan meitä myös Twitterissä: @Liikennelabra

Ollaan yhteyksissä!
Liikennelabran tiimi