Liikenneturvallisuuskokeiluille tarjolla hankeavustusta

Tieliikenne - 15.06.2018

Nyt kannattaa hakea hankeavustusta liikenneturvallisuuskokeiluun! Painopisteenä ovat tänä vuonna kevyt liikenne ja koulumatkojen turvallisuus. Tieliikenteen turvallisuustoiminnan hankeavustushakemuksia voi jättää 3.8.2018 asti.

Lue lisää

Espoo selvitti liikenneturvallisuutta uusilla tiedonkeruumenetelmillä

Tieliikenne - 15.06.2018

Espoon kaupunki tutki Tieliikenteen turvallisuustoiminnan hankeavustuksella kahta case-kohdetta liikenneturvallisuusnäkökulmasta. Lisäksi työssä käytettiin uusina tiedonkeruumenetelminä drone-lennokkeja ja 360°-kameraa.

Lue lisää

Koulumatka-hanke parantaa koulumatkojen turvallisuutta sujuvoittamalla liikennekasvatusta

Tieliikenne - 15.06.2018

Hyvinkäällä on käynnissä Koulumatka-hanke, joka pureutuu koulumatkojen turvallisuuteen. Hankkeessa kootaan liikennekasvatuksen materiaalit helposti saataville ja luodaan työkaluja liikennekasvatuksen tueksi.

Lue lisää

Tutkimuksella lisää liikenneturvallisuutta päiväkoteihin ja kouluihin

Tieliikenne - 15.06.2018

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun TurVaa-hankkeessa tutkittiin, millaisia vaikutuksia jakelulogistiikalla on lasten liikenneturvallisuuteen. Tutkimus kohdistui Etelä-Kymenlaakson päiväkoteihin ja alakouluihin. Hanke sai Trafin myöntämää valtionavustusta.

Lue lisää

Taksialan uusia käytäntöjä luodaan liikennepalvelulain voimaantulon alla

Tieliikenne - 31.05.2018

Liikennepalvelulain voimaantulo 1.7.2018 muokkaa taksialaa ja samalla myös toimivalta tavara- joukko- ja taksiliikenneluvissa siirtyy Trafiin. Uudistuksen tuomia muutoksia on käyty läpi pitkin kevättä useissa tilaisuuksissa, ja alaa koskevat, uuden lain mukaiset käytännöt on koottu myös Trafin nettisivuille.

Lue lisää
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 19