Romutuspalkkio toi iloisia asiakkaita romuttamoille

Tieliikenne - Yleistä - 11.04.2016

Jätelaki velvoittaa, että ajoneuvon viimeinen haltija toimittaa sen viralliseen kierrätysjärjestelmään. Suomen Autokierrätyksen kannalta romutuspalkkiokampanjan suurin hyöty oli tietoisuuden lisääntyminen haltijan velvollisuudesta toimittaa auto viralliseen vastaanottopisteeseen.

Lue lisää

Kohti mahdollistavaa viranomaisuutta

Yleistä - 01.02.2016

Toimialajohtaja Mia Nykopp on monialainen osaaja, jonka työssä näkyvät tällä hetkellä vahvasti hallitusohjelma, digitalisaatio sekä sääntelyn purku. Liikenteen viranomaisena Trafi tarkastelee liikennejärjestelmää kokonaisuutena, toimijoiden, liikkujien ja yhteiskunnan näkökulmasta.

Lue lisää

Turvallisuusjohtamis-järjestelmästä lisää tehoa yritysten turvallisuustyöhön

Yleistä - 01.02.2016

Turvallisuusjohtamisjärjestelmä tarjoaa yritykselle työkalut turvalliseen työskentelyyn ja toimintaan. Trafin Turvallisuuden hallinta -yksikkö kehittää työskentelyä kohti turvallisempaa liikennettä.

Lue lisää

Tutkimuksista tukea kehittämiseen

Liikenteen tieto - Yleistä - 01.02.2016

Trafin tutkimus- ja kehitystoiminnan teemoina ovat liikenteen ympäristövaikutusten vähentäminen, liikenneturvallisuuden parantaminen, liikenteen digitalisaatio ja uudet palvelut sekä liikennejärjestelmän tila, toimintaympäristö ja toimijat.

Lue lisää

Trafi ajokorteista vastaavaksi viranomaiseksi

Tieliikenne - Yleistä - 17.12.2015

Trafi myöntää 1.1.2016 alkaen kaikki tieliikenteen henkilöluvat. Toimivallan siirtäminen yhdelle viranomaiselle helpottaa prosessien kehittämistä jatkossa.

Lue lisää