Kohti mahdollistavaa viranomaisuutta

Yleistä - 01.02.2016

Toimialajohtaja Mia Nykopp on monialainen osaaja, jonka työssä näkyvät tällä hetkellä vahvasti hallitusohjelma, digitalisaatio sekä sääntelyn purku. Liikenteen viranomaisena Trafi tarkastelee liikennejärjestelmää kokonaisuutena, toimijoiden, liikkujien ja yhteiskunnan näkökulmasta.

Lue lisää

Turvallisuusjohtamis-järjestelmästä lisää tehoa yritysten turvallisuustyöhön

Yleistä - 01.02.2016

Turvallisuusjohtamisjärjestelmä tarjoaa yritykselle työkalut turvalliseen työskentelyyn ja toimintaan. Trafin Turvallisuuden hallinta -yksikkö kehittää työskentelyä kohti turvallisempaa liikennettä.

Lue lisää

Tutkimuksista tukea kehittämiseen

Liikenteen tieto - Yleistä - 01.02.2016

Trafin tutkimus- ja kehitystoiminnan teemoina ovat liikenteen ympäristövaikutusten vähentäminen, liikenneturvallisuuden parantaminen, liikenteen digitalisaatio ja uudet palvelut sekä liikennejärjestelmän tila, toimintaympäristö ja toimijat.

Lue lisää

Trafi ajokorteista vastaavaksi viranomaiseksi

Tieliikenne - Yleistä - 17.12.2015

Trafi myöntää 1.1.2016 alkaen kaikki tieliikenteen henkilöluvat. Toimivallan siirtäminen yhdelle viranomaiselle helpottaa prosessien kehittämistä jatkossa.

Lue lisää

Toimivallan siirto antaa mahdollisuuksia kehittyä

Tieliikenne - Yleistä - 17.12.2015

Hanna Hakanen johtaa Trafissa Liikenteen toimijat –toimialaa, jossa käsitellään kaikkien liikennemuotojen lupa-, hyväksyntä- ja valvontatehtäviä. Huomio on viime aikoina kiinnittynyt erityisesti ajokorttien ja muiden tieliikenteen henkilölupien siirtoon Trafille.

Lue lisää