Merenkulkujohtaja Tuomas Routa - laivojen suunnittelijasta ja varustajasta virkamieheksi

Merenkulku - Yleistä - 29.10.2015

Merenkulkujohtaja Tuomas Roudan työssä tärkeintä on luoda Suomelle strategista kyvykkyyttä vaikuttaa globaalin merenkulun sääntelyyn. Merenkulku on aina maailmanlaajuista, ja on tärkeää, että EU ajaa lainsäädännön parantamista yhtenä rintamana.

Lue lisää

Kaikki yrityksen ajoneuvojen tiedot löytyvät lähimmästä tietokoneesta

Liikenteen tieto - Tieliikenne - Yleistä - 29.10.2015

Yritysten on jatkossa mahdollista rekisteröidä ja tarkastaa omistamiensa tai hallitsemiensa ajoneuvojen tiedot Trafin sähköisissä asiointipalveluissa.

Lue lisää

Suomeen uusi kaupunkiraideliikennelaki

Rautatiet - Yleistä - 29.10.2015

Kaupunkiraideliikenne on tähän asti ollut Helsingin kaupungin liikennelaitoksen ohjeistamaa. Nyt lakia ollaan muuttamassa, kun kaupunkiraideliikennettä rakennetaan ja suunnitellaan muissakin kaupungeissa kuin Helsingissä.

Lue lisää

Tie- ja raideliikenteen itsemurhista tehdään esiselvitys

Rautatiet - Tieliikenne - Yleistä - 29.10.2015

Tavoitteena on muodostaa yleiskuva tie- ja raideliikenteen itsemurhiin liittyvistä tekijöistä ja jatkotutkimustarpeista.

Lue lisää

Veneilyasioiden kehittäminen on yhteistyötä

Merenkulku - Yleistä - 29.10.2015

Viranomaisten ja veneilyn toimijoiden yhteistyöelimen keskusteltavaksi tulee monenlaisia veneilyturvallisuuteen vaikuttavia asioita – kuolintilastoista huviveneen päällikön vastuisiin. Merenkulun neuvottelukunnan veneilyjaosto etsii käsiteltäviin asioihin yhteisen näkemyksen, jonka takana kaikki toimijat voivat seistä.

Lue lisää